Hogyan öltözzünk megfelelően és stílusosan a hideg hónapokban?

A tél beköszöntével sokan küzdünk azzal a kérdéssel, hogyan öltözzünk megfelelően a hideg időben, miközben stílusosak is maradunk

A tél beköszöntével sokan küzdünk azzal a kérdéssel, hogyan öltözzünk megfelelően a hideg időben, miközben stílusosak is maradunk

A dressing vagyis öltözködés művészete nem csak arra irányul, hogy jól nézzünk ki, hanem arra is, hogy a ruházatunk megfelelően védjen a hideg ellen.

Ebben a cikkben megosztunk néhány tippet és tanácsot, hogy miként öltözzünk télen.

  1. A színek jelentősége télen

1.1. A barna árnyalatai

A barna szín árnyalatai a szinte már örök téli kollekciók egyik legkiemelkedőbb színei. A csoki barnától a tejeskávé színéig minden trendi. A különböző árnyalatok kombinálása egy öltözéken belül is ajánlott.

1.2. A pasztell színek

A pasztell színek rendkívül népszerűek a téli hónapokban. A babakék, babarózsaszín, halvány lila és a babaház minden színe eszméletlenül menő idén. A sáros, nyirkos időben nem túl praktikus, azonban, ha odafigyelünk, hogy ne legyünk sárosak, biztosan színt visznek a mindennapjainkba ezek a színek.

1.3. Törtfehér

A fehér szín nemcsak praktikus, mert mindenhez fel lehet venni, hanem nagyon elegáns külsőt is kölcsönöz viselőjének. A kifinomult, letisztult összeállítások bárkinek jól állnak és kiválóan hangsúlyozhatjuk vele alakunkat.

1.4. Az örök klasszikus – fekete

A fekete minden évszak kedvence. Télen, ha világos kabátot választunk, fontos, hogy minél több sötét ruhadarabot beszerezzünk, hogy megfelelően tudjuk kombinálni. A fekete az egyik leghálásabb szín, hiszen a szőkéknek és sötét hajúaknak is egyaránt tökéletesen áll.

1.5. Burgundi vörös

Egy másik népszerű szín a burgundi vörös. Kalapok, kardigánok, körömlakkok, rúzsok – szinte nincs olyan, amit idén ne találnál meg ebben a színben. A barna, fekete és fehér, szürke, kék és lila kiegészítőkkel kombinálva lehet igazán kiemelni a szín különlegességét.

  1. A téli öltözködés alapdarabjai

A téli öltözködés során számos alapdarabot kell figyelembe vennünk, amelyek nemcsak stílusosak, de praktikusak is.

2.1. Farmernadrág

Farmernadrág

Nyáron és télen egyaránt a farmernadrág mindenkinek jól áll és mindig divatos. Télen a leghasznosabb farmerek a bélelt darabok, amelyek megfelelően szigetelik a hőt.

2.2. Garbó típusú felsők

A hideg időben a garbó típusú felsők szuper választás lehetnek, hogy a felsőtested is melegen tartsd. A garbó felsőknek több fajtája létezik, így könnyen megtalálhatod a számodra megfelelő darabot.

2.3. Kötött pulóverek

A kötött pulóverek is egyre népszerűbbek a téli hónapokban. Ha van egy-két kötött pulóvered, amit kedvenc nagyanyád kötött, itt az ideje, hogy elővedd.

2.4. Pamut pulóverek

A pamut pulóverek is nagyon hasznosak lehetnek a téli hónapokban. Tökéletesek a munkába, otthon vagy a nagybevásárlásra, de kirándulásra egyaránt.

2.5. Velúrszoknyák

A hidegebb hónapokban a velúrszoknyák a favorit darabok. Egy vastagabb harisnyával, csizmával és egy body-val most a mi kedvenc szettünk.

  1. Téli kiegészítők

A téli kiegészítők közé egyértelműen a sapkák, sálak, fejpántok és kesztyűk tartoznak. Egy bojtos sapka, egy kötött sál, egy fekete kesztyű még jobban hozzájárul ahhoz, hogy ne fázzunk a hideg levegőn.

  1. Téli kabátok

A téli kabátok kiválasztása is fontos része a dressing vagyis öltözködés folyamatának. Sokféle fazon közül választhatunk, amikor keressük azt a darabot, ami minden alkalomra, bármikor felvehető.

  1. Csizmák, bakancsok, hótaposók

A téli időszakban a csizmák, bakancsok és hótaposók különösen fontosak. Fontos, hogy olyan lábbelit válasszunk, amelyek megfelelően melegítik a lábat és kényelmesek.

Végül, a dressing vagyis öltözködés művészete nemcsak arról szól, hogy jól nézzünk ki, hanem arról is, hogy a ruházatunk megfelelően védjen a hideg ellen.

Reméljük, hogy ebben a cikkben találtál tippeket és tanácsokat, hogy a téli hónapokban is stílusosan és kényelmesen öltözhess.